Време на приготвяне: 30 минути
Порции:4
Необходими продукти:
4 бр. пилешко филе
2 с.л. зехтин
60 мл. пилешки бульон
120 мл. сметана
2 с.л. дижонска горчица
1 ч.л. естрагон
сол и пипер
Начин на приготвяне:
1. Поръсете със сол и пипер всяко парче месо и запържете на среден огън от двете страни по 8 минути.
2. Извадете месото от тигана и се заемете със соса. Изсипете бульона в тигана, след което добавете сметаната.
3. Варете в продължение на една минута, след това добавете горчицата и естрагона. Оставете да ври още две минути.
4. Полейте филето със соса и сервирайте със задушени зеленчуци или гарнитура по ваш избор. Приятен апетит!
0 коментара:
Кажете какво мислите ...