Лека салата от консервирана риба тон, чушки и пресна краставица.
Време на приготвяне: 20 минути
Порции: 4-6
Необходими продукти:
2 консерви риба тон
1 червена сладка чушка
1 жълта сладка чушка
1 пресна краставица
зехтин на вкус
смлян черен пипер на вкус
магданоз за украса
Начин на приготвяне:
1. Измийте и подсушете краставицата, магданоза и чушките. По желание обелете краставицата. Извадете сърцевината и семената на чушките.
2. Нарежете зеленчуците на кубчета с еднакъв размер.
3. Намачкайте с вилица рибата тон и я смесете с нарязаните зеленчуци. Подправете със зехтин и черен пипер на вкус.
4. Разпределете салатата в стъклени чашки и украсете с клончета магданоз.
0 коментара:
Кажете какво мислите ...