петък, 23 октомври 2015 г.

Есенна салата от червено цвекло и ябълки


Лека есенна салата от ябълки, червено цвекло, синьо сирене и кедрови ядки.

Време на приготвяне: 60 минути
Порции: 4

Необходими продукти:
4-5 малки глави червено цвекло
3-4 ябълки
100 гр синьо сирене
шепа кедрови ядки
сол
черен пипер
зехтин

                                                          Начин на приготвяне:
1. Сварете цвеклото, обелете го и го нарежете на малки парченца.
2. Обелете ябълките, изрежете сърцевината и ги нарежете на филийки.
3. Сложете ябълките и цвеклото в чиния. Отгоре посипете натрошено синьо сирене и кедрови ядки. Подправете на вкус и полейте със зехтин.

0 коментара:

Кажете какво мислите ...