петък, 30 октомври 2015 г.

Есенни идеи за декорация на маса


  Кой не обича топлата, спокойна, златна есен? Няма нищо по-прекрасно от естествените природни цветове и отенъци. Цялата романтика на този сезон можете да пресъздадете в красива декорация на масата. Създайте есенен уют у дома, като декорирате масата за хранене в цветовете на есента. Разгледайте внимателно есенните листа, плодове и зеленчуци - това ще ви помогне да изберете правилно цветовата гама. Щедрите дарове на есента могат да се използват в качеството на декорация. Есенните листа са идеално поле за експериментиране. Използвайте листа с различни форми и цветове. Можете да ги разпръснете директно
по масата, да ги съберете в букети или да изплетете от тях венци. Освен това с тях можете да украсите чиниите и приборите за хранене. Царицата на есента - тиквата е главен елемент от есенната декорация. Тя може да се използва в качеството на прекрасна ваза за есенните букети. Можете да приковете вниманието на вашите гости и с оригинални свещници. За целта ви трябват малки декоративни тикви и високи свещи. Малките тикви може просто да бъдат красиво разположени на масата или да ги поставите в голяма чиния. От тиквата може да се получи и оригинална посуда. Есенните блюда могат да бъдат сервирани на масата директно в тиква. Друга традиционна украса е кошница с ябълки, поставена в центъра на масата. Освен ябълки, за декорация на масата можете да използвате всички налични в този сезон плодове. Природата предоставя много възможности - трябва само да се вгледате внимателно
и да използвате фантазията си. Парковете и площадите по това време на годината са пълни с жълъди и кестени. Те могат да се комбинират в стъклени свещници, в средата на които да поставите високи свещи. За украса може да се използват и царевица, нар и физалис. Също така, не забравяйте за такъв важен елемент от декорацията на масата, като покривката. В зависимост от основните идеи, тя може да бъде и в "есенни" цветове, и елегантно бяла или пастелна. А всичко останало - ръководете се от вашия вкус и настроение.

Вижте подборка на различни варианти на есенна декорация на маса. Обърнете внимание, както на цялостното оформление, така и на отделните детайли.



























 
 Всяко "есенно" ястие ще направи вашата трапеза неповторима, независимо дали са бисквити във формата на листа, интересни ястия от тиква или просто зеленчуково рагу (задушени зеленчуци).





1 коментара:

uataradde

How to create a titanium necklace - TITanium Arts
Customize your titanium necklace titanium rings for women or watch out for a fortune ford fusion titanium for sale with our custom where can i buy titanium trim design. babyliss nano titanium flat iron Shop from $4500 to titanium build $3000.

Кажете какво мислите ...