понеделник, 9 март 2015 г.

Златно пиле за вечеря


  Златно пиле, сребърна ябълка, сини ягоди и червен грах - всичко това сега е не само реално, но и годно за консумация, благодарение на новия хранителен оцветител под формата на спрей, който ви позволява да оцветите храната си в металическо златно, сребърно, червено и синьо. Съставен от етилов алкохол, ароматизатори и няколко хранителни добавки, хранителния спрей е безвреден, няма вкус и мирис и се продава в флакони от 100 мл. Първият в света спрей-оцветител за храна е изобретен в Германия от компанията The Deli Garage. Наречен "Ess Lack" на немски и "Food Finish" на английски, новият продукт е не само безопасен, а и лесен за използване.









  Какво ще кажете за превръщането на тези боровинки в златни плодове? Или, червения омар в позлатено ракообразно?



"Толкова е лесно с Food Finish. Просто напръскайте каквото желаете и оставете за малко да изсъхне. За перфектен завършек е най-добре да се приложат няколко тънки слоя." - казва  Arne Taegen от The Deli Garage. Той споделя, че продукта е вдъхновен от вековната басня за кокошката и златните яйца.





  Искате ли да направите впечатление на вашите гости на вечеря? С удобния аерозол може да преобразите всякаква храна в забавна и необичайна, без да промените нейните вкусови качества. От хромирана пастърва до позлатени аспержи - "Ess Lack" гарантира красиви резултати.





0 коментара:

Кажете какво мислите ...